miercuri, 9 septembrie 2009

Avantajele jocului agresiv

Avantajele jocului agresiv

Este bine cunoscut faptul ca pentru a juca un poker de calitate care sa va aduca profituri trebuie sa jucam agresiv. (tight aggressive si loose aggressive sunt cele mai profitabile stiluri de joc).
In cele ce urmeaza o sa incerc sa enumer cateva avantaje ale jocului agresiv:

Imaginea noastra la masa ne va permite sa alternam in mod optim stilul de joc, fiind mult mai usor pentru un jucator loose aggressive sa inceapa sa joace tight decat viceversa.

Datorita factorului noroc, uneori agresivitatea ne va aduce in situatii in care ii vom administra un suck out* adversarului, fapt ce ii va face pe unii sa intre in tilt si sa incerce manevre riscante pentru a ne pedepsi.

Unii jucatori tind sa creada ca adversarii agresivi vor face bet intotdeauna, si astfel, vor face slowplay mult mai des decat ar trebui in speranta ca vom paria potul pentru ei. Acest lucru ne ofera un avantaj in a beneficia de free cards.

Adversarii nu pun niciodata jucatorii agresivi pe o mana puternica din moment ce pariem atat de des, astfel ca atunci cand avem o mana puternica de cele mai multe ori vom fi platiti pana la capat.

Jucatorii tight pot astepta o buna perioada de timp pentru a avea o mana buna, si, cand acest lucru se intampla, e posibil sa nu aiba parte de actiune. Nu este insa si cazul jucatorilor agresivi.

In multe cazuri se intampla ca toti jucatorii care au mers la flop sa nu fi prins nimic, in aceste situatii potul fiind castigat de obicei de agresivitate.

Probabil, cel mai important aspect e ca jucand agresiv si avand o imagine la masa de jucator agresiv, impreuna cu alternarea stilului, jocul nostru va fi unul extrem de profitabil

*suck out = situatie in care o mana cu sanse foarte mici de a castiga potul, reuseste sa se imbunatateasca pe strada/strazile urmatoare, devenind in final mana castigatoare. Practic, termenul este sinonim cu a administra un bad beat adversarului.

sursa: Scoala de Poker

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu